Dr. David Brownstein har i mere end 20 år skrevet og holdt foredrag om hvordan influenzavaccinen svigter næsten alle er får den.

Nu er Cochrane også enig med dr. Brownstein!

Cochrane er et globalt uafhængigt netværk af forskere i mere end 130 lande. Netværket, forskerne og Cochrane stræber efter at offentliggøre troværdig, tilgængelig sundhedsinformation der er fri for kommercielle sponsorering. Det vil sige de modtager ikke penge fra såkaldt Big Pharma.

Cochrane-gruppen udgav 1. februar 2018 sine seneste resultater om influenzavaccinen.

Forskerne studerede randomiserede, kontrollerede forsøg, der sammenlignede influenzavaccinen med placebo eller ingen intervention. De omfattede 52 kliniske forsøg med over 80.000 mennesker, er vurderede sikkerheden og effektiviteten af influenzavacciner hos voksne raske mennesker.

Undersøgelserne blev gennemført mellem 1969 og 2009.

Forfatterne fandt ud af, at influenzavacciner sandsynligvis reducerede influenza hos raske voksne fra 2,3% uden vaccination til 0.9% med.

Det betyder, at forskellen mellem vaccinerede og uvaccinerede er 1,4% eller 0,014. Det vil sige at er skulle vaccineres 71 personer med influenzavaccinen for at forhindre en person med influenza (1 / 1,4%).

Med andre ord gjorde influenzavaccinen ikke noget for 70 ud af 71, der modtog den.

Det betyder, at denne undersøgelse fandt influenzavaccinen mislykket i 99% (71/72) tilfælde.

Der var flere dårlige nyheder for influenzavaccinen i denne undersøgelse.

Influenzavaccinen hævdes at formindske risikoen for indlæggelser fra influenza.

Så er det jeg overvejer hvordan det kan være i orden at hævde at vaccinen er effektiv mod forebyggelse af influenza. 1% har haft positiv erfaring med den. Hvad så med de 99% der ikke fik gavn af den?

I den pågældende undersøgelse fandt de risikoen for indlæggelse på hospital hos dem, der modtog vaccinen faldt fra 14,7% til 14,1%. Det er et fald på 0,6%. Det vil så sige at for 99% vedkommende (165/166) at influenzavaccinen fejlede formålet med at forhindre indlæggelser.

Desuden fandt de uafhængige forskere at influenzavaccinen ”… kan føre til en lille eller ingen reduktion af fridage.”
For at føje spot til skade viste influenzavaccinen at forårsage en stigning i temperatur mellem 1,5% – 2,3%.

Med baggrund i den viden, hvorfor bliver sundhedspersonale anbefalet at modtage influenzavaccinen når det konsekvent viser sig at mislykkes næsten 99%? Det må da koste vores betrængte sundhedsbudget alt for mange penge som kunne bruges væsentligt mere konstruktivt.

Hører du til gruppen af mennesker med et svagt immunforsvar eller lider af luftvejslidelser skal du naturligvis tage en god snak med din læge om hvad der er bedst for dig. Denne undersøgelse taler kun om influenzavacciner og raske, voksne mennesker.

Kilde: http://www.cochrane.org/CD001269/ARI_vaccines-prevent-influenza-healthy-adults

Pin It on Pinterest

Share This