I grunden er det ganske enkelt!

Tungen har et fast holdepunkt i munden! Det er lige der hvor tungen ligger når vi skal udtale et N. Når tungen ligger der, er der kun en mulighed for at trække vejret – gennem næsen!

Lad det endelig blive en god vane!

Det giver en kæmpe fordel. Når tungen ligger på plads i munden vil overmund og undermund passe perfekt sammen. Det vil sige, at ansigtet vokser i de rigtige proportioner. Når munden ikke er lukket sker der det at tungen, en af vores aller stærkeste muskler, ikke kommer til at gøre sit arbejde ordentligt. Den flagrer rundt i hele munden uden at have et fast holdepunkt og mundånding er oftest resultatet.

Det giver en overmund der bliver mere V-formet end U-formet som er det helt ideelle. Med en U-formet overmund bliver undermunden også U-formet og udviklingen af kraniets form smuk og harmonisk.

Så hjælp dit barn til at blive næseånder – det er virkelig den mest værdifulde gave du kan give dit barn.
De fleste mennesker er snorker er mundåndere!
De fleste mennesker med dårlige tænder er mundåndere! Så ønsker du for dit barn næsten ingen huller i tænderne, så sørg for at det bruger næsen til vejrtrækning!

Spørg bare din tandlæge!

Giv din vejrtrækning et tjek

Har du en mistanke om, at din vejrtrækning ikke er helt som den skal være, vil jeg gerne hjælpe dig. 
Jeg hjælper mennesker med astma, KOL, allergier, forhøjet blodtryk, søvnapnø og andre lidelser der har forbindelse med åndedrættet. Børn, voksne, motionister og pensionister.

I mere end 10 år har jeg arbejdet efter en metode der hedder Buteyko åndedrætsmetoden. 
Den sætter dig i stand til at være aktiv med dine børnebørn, blive en bedre motionist, og øger din livskvalitet.

Slå på tråden, den trådløse 40403401 eller send mig en mail på mailto:lwb@astmacare.dk

Pin It on Pinterest

Share This