Det er kun to uger siden jeg mødte Lise Bornerup, AstmaCare, første gang.
Jeg lærte hurtigt at trække vejret gennem næsen. Mit åndedræt er blevet roligt og lydløst.
Tidligere pustede jeg højlydt.
Hostede hver morgen, nu er det kun en gang imellem.
Nu kan jeg gå på løbebånd i 10 minutter med lukket mund m.m..
Fantastisk en oplevelse og lettelse.
Lise er god til at vejlede og støtte når noget “er svært”.

Grethe Brandt
27. maj 2015

P.S. Grethe lider af alfa 1 antitrypsin mangel, som skyldes en ændring på et gen. Lidelsen minder meget om KOL

Mennesker med alfa-1 antitrypsin mangel har en meget højere risiko end andre mennesker for at udvikle alvorlige sygdomme som Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) og emfysem, hvis deres lunger udsættes for skadelige stoffer, især ved rygning. Indåndning af kraftigt irriterende luftarter eller stærkt støvholdig luft samt hyppige luftvejsinfektioner kan måske have betydning, men rygning er langt den vigtigste risikofakter ved alfa-1-antitrypsin mangel.

Tandlægeskræk? Læs om Elisabeth:

Siden jeg var barn, det at skulle besøge tandlægen var bare ikke rart. Jeg har svedt mange timer som barn i den stol. Jeg var egentlig ikke så bange for smerten, mere bare hele oplevelsen. Da jeg blev 18 stoppede jeg self. med at besøge tandlægen, nu snart 10 år efter har det kun været 1 besøg.

Da jeg siden hen efter en stresset periode i mit liv fik astma, og fandt Lise som via en workshop ændrede mit liv med astma 110% så skete der det fantastiske jeg slet ikke havde tænkt på.

MIN TANDLÆGE SKRÆK FORSVANDT TOTALT. Jeg ringende straks til den nærmeste tandlæge, 6 huller havde jeg efter 10 år uden kontrol. Men jeg fik lavet alle hullerne over 2 gange, jeg slappede af fordi jeg ikke længere skulle prøve at gispe efter vejret samtidig med tandlægen skulle have alle de ting inde i min mund, det udløste simpelt nok angst.

Det var en ubeskrivelig følelse at få boret 6 huller, uden bedøvelse og bare kunne styre åndedrættet igennem næsen og derved også smerteregulere.

Ps. jeg har faktisk allerede bestilt en tandeftersyn til om 6 måneder ;=)

 Mange hilsner Elisabeth Martine

Lise du får den varmeste og bedste anbefaling, din ekspertise og motivation har ændret min og familiens livskvalitet 110% …..læs mere her

sund-forskning.dk bragte i deres efterårsnummer 2011 en artikel om Buteyko åndedrætsmetoden. Du kan læse artiklen her her

Her kan du læse hvordan det gik søskendeparret Joan og Britta som i Zoneconnection fortæller om hvordan de kunne sige: Farvel til mine astmasymptomer

Journalist Dorthe Plechinger har skrevet artiklen “Træk vejret rigtigt og bliv rask” for magasinet Zoneconnection. Læs artiklen her.

Hendes Verden bringer i nr. 19 en artikel om Astma Care Danmark og Buteyko Clinic som fortæller om Buteyko Metoden.

Pin It on Pinterest

Share This