0 emner

Barnløshed og åndedrættet

En undersøgelse rapporterede i Reuters Health i 2018 sammenhængen mellem infertilitet og søvnforstyrrelser, hvilket tyder på, at kvinder, der har søvnbesvær, kan være mere end tre gange så tilbøjelige til at opleve infertilitet.

læs mere

Hormonelle svangerskabsforebyggende midler og åndedrættet

Et papir fra 2015 rapporterede, at brug af hormonel prævention reducerede astmaforværringer hos ikke-overvægtige kvinder, mens de øgede risikoen for astma hos overvægtige kvinder. I en tværsnitsundersøgelse fra 2001 af den almene befolkning i København blev der ikke fundet nogen markant stigning i astma, astmamedicin, hvæsende vejrtrækning eller hoste ved anstrengelse hos kvinder, der brugte orale svangerskabsforebyggende midler.

læs mere

Angst under graviditeten og efter graviditeten

Tænk på din vejrtrækning når du påtænker at blive gravid eller allerede er gravid. Du giver dit barn de bedste forudsætninger ved at lære hvad der skal til for at have/få en vejrtækning der gavner barnet gennem resten af liver.

læs mere

Graviditet og søvnapnø

Kronisk hypoxi (hypoxi betyder lavt ilt. Alle celler i kroppen skal bruge ilt for at kunne fungere) og forhøjede stressniveauer, begge symptomatiske for søvnapnø, medfører ændringer i det ufødte barns organer.

læs mere

Emmas historie

Emma er i begyndelsen af ​​trediverne. Hun er meget aktiv, nyder at spise en sund kost, ryger ikke og drikker sjældent alkohol. Hun har et stillesiddende job med en 8 til 10 timers arbejdsdag. Alligevel når hun at gå mellem fire og fem kilometer hver dag. Hun træner...

læs mere

Når jeg har det festligt

Der er en meget pædagogisk måde som viser hvordan vi nøjagtigt trækker vejret. Du kommer i klinikken og bruger en Capnotrainer. Så ser vi sammen på skærmen hvordan lige netop din vejrtrækning er. Lever din vejrtrækning op til kroppens krav… ?

læs mere

Pin It on Pinterest

Share This