Hvor tit har vi ikke sagt til os selv, eller hørt andre sige: ”Åh, hvis bare de havde spurgt mig… sådan skulle de da ikke have gjort. De skulle have gjort…”

Det er så sjældent at vi selv siger, eller hører andre sige: ”Ved du hvad, det er jeg helt og aldeles ansvarlig for selv – det jeg gjorde var altså noget skidt.”

Der var engang…

To håndværkere der arbejdede på samme byggeplads.

Når det blev frokosttid satte de sig som regel ved siden af hinanden på stilladset og åbnede deres respektive madkasser.

Den ene håndværker kiggede ned i sin madkasse gned hænderne mod hinanden og nærmest boblede af glæde mens han sagde: ”Se lige her! Jeg er ved at dø af sult. Kylling, ost og tun sandwiches, sprøde og så et par stykker frisk frugt…”

Den anden håndværker kiggede ned i sin madkasse og sukkede tungt.
”Oh nej, ikke skinke og leverpostej igen! Jeg kan ikke fatte det. Det er den tredje gang i denne uge med skinke og leverpostej! Det er til at blive syg og få kvalme af, jeg er led og ked af skinke og leverpostej-”

”Op med humøret, du gamle – det skal nok gå” trøstede hans kammerat ham.
”Hør nu her, hvis du er så træt af din skinke- og leverpostejmad hvorfor beder du så ikke din kone om at give dig noget andet med?”

Kammeraten spærrede øjnene forbløffet op. ”Hvad taler du om?” sagde han ”Jeg er ikke gift og har hverken en kone eller kæreste. Jeg laver mine egne madder.”

Vi har alle brug for stepping stones!

Jeg er så heldig at have meget engagerede klienter.

Der er meget jeg kan lære klienterne – også hvad der skal til for at nå målet. 
Der hvor jeg må overlade ”sandwichen ” til klienten er netop der hvor klienten selv er god til at mærke efter hvad kan jeg, hvor meget tid skal jeg bruge, hvor meget tid har jeg til at nå mit mål?

Og vide, at jeg bare er en sms eller et opkald borte hvis der lige er et hurtigt spørgsmål.

Jeg kan inspirere, klienten skal selv lave ”sandwichen.” 

Så vi taler om, hvad ønsker du i stedet for den madpakke andre laver til dig? Eller når du selv styrer, ved du så hvad du skal styre efter? 

Hvilke handlinger har du selv kontrol over?

Hvad stopper eller forhindre dig i at foretage ændringerne der skal til?

Jeg har oprettet en lukket gruppe for os med interesse i vejrtrækning på Facebook .
Jeg håber du vil være med i gruppen og dele ud af dine spørgsmål og erfaringer.

Hvis du har venner, familie og kollegaer du tror kunne have glæde af at bliver opdateret omkring vejrtrækning vil jeg være taknemmelig hvis du deler.

Du er også meget velkommen til at dele dine tanker med mig.

Giv din vejrtrækning et tjek

Har du en mistanke om, at din vejrtrækning ikke er helt som den skal være, vil jeg gerne hjælpe dig. 
Jeg hjælper mennesker der hyperventilerer, overventilere, overånder – kært barn har mange navne. Mange gange hedder det også kronisk, skjult hyperventialtions syndrom. Det er når det er svært at sætte fingeren lige på der hvor årsag/virkning er svær at finde. Det oplagte og på ingen måde skjulte, kunne være astma, KOL, allergier, forhøjet blodtryk, søvnapnø og andre lidelser der har forbindelse med åndedrættet. 

Metoden henvender sig til både børn, unge, voksne og ældre med vejrtrækningsproblemer fordi øvelserne bliver tilpasset til lige præcis dit behov!

Det er mere end 10 år siden jeg begyndte at arbejde efter den metode der hedder Buteyko åndedrætsmetoden, den arbejder jeg stadig med og kombinerer den nu med CapnoTraining. Når jeg bruger en CapnoTrainer kan både du og jeg se på din vejrtrækning fra åndedræt til åndedræt. Så får vi vished for, om den opfylder de rent fysiologiske normer.
Den viden sætter dig i stand til at få mere ud af din sport og motion. Eller bare en væsentlig øget livskvalitet og sidst men ikke mindst være aktiv med dine børn, børnebørn, blive en bedre motionist.

Et besøg hos mig erstatter ikke besøget hos din læge. Får du medicin skal du huske at rette dig efter de anvisninger du har fået af din læge.

Slå på tråden, den trådløse 40403401 eller send mig en mail på mailto:lwb@astmacare.dk

 

Pin It on Pinterest

Share This