• Støv

  • Skimmel

  • Kæledyr

  • Pollen og forurenings kilder

  • Træning

  • Vejret

  • Stress

Når du trækker vejret korrekt vil du ikke have bivirkninger i form af reaktioner på de ting der udløser dine allergier.
Med det som udgangspunkt skulle du overveje at ændre din vejrtrækning.
Brug 95% af din opmærksomhed på korrekt vejrtrækning og kun fem procent på at udrydde dine triggere!
Selv om du fjerner alle dine triggere og ikke gør noget ved din vejrtrækning vil du stadig have astma. Hvis du derimod korrigere din vejrtrækning og ikke gør noget ved dine triggere vil din astma stadig forbedres væsentligt.

På vej mod fremgang
En trigger er alt det der kan forårsage astma symptomer; så hvis du har “arvet” bronkitis og “overånding”, pollen, støvmider, forurening, røg, stress og andre faktorer, kan de trigge dine astma anfald. Kontrol pausen er hoved indikatoren for at måle graden af din astma og fortæller dig om du er på vej til at forbedre eller forværre din tilstand.

Du vil lære at tage din kontrol pause på en workshop.

Når du betragter din astma vinder du ved at anlægge et holistisk synspunkt. Ved at anlægge en holistisk indfaldsvinkel tager du hensyn til dine individuelle behov og hensyn til hvilke livsstilsændringer der passer dig bedst.

Der er kun enkelte læger der giver råd om vejrtrækning gennem næsen, diet og motion eller andre naturlige handlinger som du selv kan gøre for at hjælpe dig i din behandling af astma.

I almindelighed går du til lægen med det formål at få medicin. Jeg mener dette er en misforståelse af vores sundhedssystem både for lægen og hans patient, fordi troen på at medicin kan løse alle problemer give en forventning om et “quick fix”.

Dette “quick fix” varer hele livet og det er forventeligt at medicin-forbruget øges snarer end falder over tid. Nogle børn vokser fra astma men alt for ofte vender den tilbage senere i livet.

Nogle astma triggere kan være ret indlysende. Hvis du oplever øget “løbe næse” eller hvæsen efter at have redt senge, har gjort huset i stand, støvsuget, lagt tøj sammen eller andre huslige gøremål, så er det tænkeligt at du er overfølsom overfor støvmider. Når du bliver bevidst om hvad der er dine triggere har du lettere ved at komme dem i forkøbet. Andre almindelige triggere er pollen, mug og dyreskæl.

Pin It on Pinterest

Share This