Det er kun to uger siden jeg mødte Lise Bornerup, AstmaCare, første gang.
Jeg lærte hurtigt at trække vejret gennem næsen. Mit åndedræt er blevet roligt og lydløst.
Tidligere pustede jeg højlydt.
Hostede hver morgen, nu er det kun en gang imellem.
Nu kan jeg gå på løbebånd i 10 minutter med lukket mund m.m..
Fantastisk en oplevelse og lettelse.
Lise er god til at vejlede og støtte når noget “er svært”.

Grethe Brandt
27. maj 2015

P.S. Grethe lider af alfa 1 antitrypsin, som skyldes en ændring på et gen. Lidelsen minder meget om KOL

Elisabeth Martine
Holistica Clinic

Da jeg fik konstateret astma, ville jeg ikke på medicin, jeg er kostvejleder og selvstændig i Holisticaclinic til daglig, derfor ved jeg hvor skidt medicinen er og alle bivirkninger der er heraf, det ser jeg i min klinik og det er skræmmende!
Derfor ønskede jeg naturlig behandling, jeg startede på homøpati som mildnede mine symptomer, men for mig ikke mere end det.
Jeg læste den anerkendte og meget faglige dygtige læge Carsten Vagn Hansens artikel omkring buteyko metoden, og med hans anbefaling startede jeg trygt.
Da jeg efterfølgende fik en længere snak med Lise omkring min astma(og særligt hun selv er blevet rask)glædede jeg mig til min workshop.

Nu 6 måneder efter, er jeg stort set astma fri og når jeg ikke er, så ved jeg præcis hvorfor. Fordi jeg ikke har passet mine øvelser.
I dag nyder jeg faktisk at styrke mit åndedræt, som kost terapeut havde jeg stort fokus på ernæring og vitaminer, men jeg er taknemlig for Lise har vist mig hvor stor en rolle vores åndedræt spiller. Lige fra sundheden i vores celler, til bekæmpelse af stress og meget mere.

Lise du får den varmeste og bedste anbefaling, din ekspertise og motivation har ændret min og familiens livskvalitet 110%

 

Pin It on Pinterest

Share This